Сградата на бившия Родилен дом в Русе вече е в историята. Според работещи в

...
</TD
>Сградата на бившия Родилен дом в Русе вече е в историята. Според работещи в
Коментари Харесай

Сградата на бившия Родилен дом в Русе вече е в историята, ето какво предстои

Сградата на бившия Родилен дом в Русе вече е в историята. Според работещи наоколо до обекта, събарянето е завършило минимум преди седмица. Голяма част от строителните материали, получени при разрушаването на бившето Родилно, към този момент са извозени. Започнали са действия по изкопни работи в дълбочина за унищожаване на старите основи.

Теренът ще бъде употребен за създаване на нов магазин на " Лидл ". Имотът бе продаден от притежателя УМБАЛ " Канев " -Русе през 2022 година посредством търг, който бе извоюван от пазарджишката компания " Евробилдинг 3000 " за сумата от над 2 млн.лв. На второ място бе класирано сдружението " Лидл България ЕООД Енд Ко “.

В края на предходната година в Община Русе е постъпило искане за разработване на обстоен организационен проект – изменение на проект за регулация и проект за застрояване на парцела. Искането е подадено от името на шефовете на " Лидл “, които са упълномощени от притежателя на парцела " Евробилдинг 3000 “, заяви Русе Медиа.

Планът за застрояване планува на мястото на бившето Родилно да се изградят магазин за хранителни и нехранителни артикули и паркинг от " Лидл
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР